Vabljeni, da se nam pridružite

Planinstvo ni le dejavnost je gibanje, ki prepleta veliko različnih dejavnosti in povezuje številne ljudi, ki v gorsko okolje zahajajo zaradi različnih vzgibov. Kljub temu, da odnos do gora planinci ponavadi dojemamo zelo različno, individualno in intimno je prav, da se v dolini tudi formalno združujemo. Postanite član Planinskega društva Kranj in s tem Planinske zveze Slovenije in podprite naša prizadevanja po boljšem delu na področjih, ki so povezana z gorami. Številčnejši ko bomo, močnejši bomo, naše zahajanje v gore pa bo varnejše, kakovostnejše in enostavnejše.

Cene članarine v letu 2014 ostajajo nespremenjene. Vsi člani bomo v tem letu brezplačno prejeli nove izkaznice, zavarovanje v primeru nesreče v gorah ostaja na enaki ravni, še naprej pa članstvo vključuje številne ugodnosti.

Uradne ure pisarne Planinskega društva Kranj smo v letu 2014 prilagodili pomanjkanju časa ob vsakdanji preobremenjenosti ljudi v dolini.
Ponedeljek: 10. – 15. ure
Sreda: 14. – 19. ure

Tudi v letu 2014 lahko članstvo v Planinskem društvu Kranj uredite preko spletne strani PZS in si tako prihranite pot do naše pisarne. Na tem spletnem naslovu najdete tudi vse informacije v zvezi s članstvom.

Vabljeni, da se pridružite PD Kranj, društvu, ki se ob upoštevanju planinske tradicije razvija v organizacijo, ki se dobro zaveda kje ji je mesto v današnji družbi.