Na Alpinističnem odseku Kranj se je v letu 2013 res dogajalo

Alpinistični odsek Kranj je zelo uspešno sezono sklenil 7. decembra, s tradicionalnim neformalnim druženjem imenovanim Sprejem, na Krvavcu. Tako kot vsako leto so bili na tem dogodku med alpiniste ter starejše in mlajše pripravnike sprejeti plezalci, ki so v tem letu izpolnili formalne zahteve za pridobitev teh nazivov. Dogodek je potekal v družabnem vzdušju, polnem humorja in igre.

Zadovoljstvo ob koncu te sezone je veliko, saj smo dolgoletno dobro delo in pristno druženje ponovno nadgradili tudi z lepimi rezultati v športnem smislu. V letošnjem letu se je v AO Kranj plezalo več in bolje kot nekaj preteklih let. Nase je z dobrimi vzponi začela opozarjati mlajša generacija, ki pri starejših članih uživa vso podporo.

Uspešno sezono na področju Športnega plezanja je AO Kranj sklenil že 1. decembra z dobro izvedbo Plezalnih dni Kranja in osvojitvijo naslova klubskega državnega prvaka v športnem plezanju.

Dobro delo in vzdušje v AO Kranj nas še dodatno motivirata pri prizadevanjih za izboljšanje pogojev za razvoj alpinizma in športnega plezanja v Kranju.