3. koncert na Ledinah

Amfiteater Ravenske Kočne bo ponovno zapolnila glasba. V soboto, 31. avgusta 2013, ob 15. uri nas bo s svojim virtuoznim koncertom navdušila zasedba Drumartica, ena najprepoznavnejših evropskih tolkalnih zasedb v zadnjem času.

Simon Klavžar in Jože Bogolin sta se izpopolnjevala na Visoki šoli za glasbo v Münchenu pod mentorstvom prof. dr. Petra Sadla, enega najuspešnejših tolkalcev v svetu danes, ter pod mentorstvom članov Ensemble Moderna v Frankfurtu. Skupno muziciranje za zabavo od leta 2006 je čez nekaj let preraslo v veliko prepoznavnost ter duo pripeljalo do izjemnih uspehov na mednarodnih prizoriščih. Že v študijskih časih v Sloveniji sta člana dua izstopala s svojimi samostojnimi recitali in solističnimi koncerti s slovenskimi orkestri – Slovenska filharmonija, SNG Opera in Balet, Orkester Akademije za glasbo. Duo je nastopal v ZDA, Rusiji, Španiji, Luksemburgu, Italiji, Nemčiji, Avstriji, Švici, Srbiji, Bosni in Hercegovini, na Nizozemskem ter v številnih krajih po Sloveniji. Občinstvo po Evropi rado prihaja na koncerte Drumartice zaradi sproščenega in prijetnega vzdušja, atraktivne glasbe za vsako uho ter energičnega nastopa.

Še več o Drumartici lahko izveste na: drumartica.com

Koncerta na prostem, v divjem amfiteatru Ravenjske Kočne, je nekaj izjemnega kar potrjujejo tudi številni navdušeni obiskovalci, ki so različnim koncertom prisluhnili do sedaj.

Vabljeni na nepozabno glasbeno doživetje!